середу, 12 грудня 2018 р.

Презентація книги Ярослава Вороб'яка "Двадцять третя війна, або Дзвін по крові, 2"

В читальному залі Центральної бібліотеки ім.М.Шашкевича в рамках Літературного театру "Слово" відбулася презентація книги стриянина, журналіста, громадського діяча, волонтера Ярослава Вороб'яка "Двадцять третя війна, або Дзвін по крові, 2".
Це книга про Майдан і нестерпну війну на Сході країни, пошанування героїчного минулого нашого народу, книга, яка сприяє національно-патріотичному вихованню.

    
 Презентацію книги вела завідувач відділом обслуговування ЦБ ім.М.Шашкевича, керівник Літературного театру "Слово" Черепанин Надія.

Видавець і редактор книги, директор Всеукраїнського багатопрофільного державного видавництва "Каменяр" Сапіга Дмитро розповів про співпрацю з автором і важливість видання даної книги.
Своїми враженнями про книгу і її автора Ярослава Вороб'яка - українця з високою громадянською позицією, поділилась директор СЗШ №5 ім.В.Стасюка Валовін Марія.
Про Ярослава Вороб'яка, як члена громадської організації "Фортеця Стрийщини", волонтера, з яким здійснив чимало поїздок на Схід України, розповів голова ГО "Фортеця Стрийщини" Матвійців Роман.
Начальник відділу культури міськвиконкому Бойко Богдан подякував автору за книгу і побажав нових творчих здобутків.
Прикрасою заходу були пісні у виконанні учнів СЗШ№5 Ревінковської Соломії, Мацелко Анастасії, Волоского Максима і вірш у виконанні Волоского Максима.
На завершення презентації книги відбулася автограф-сессія.

Немає коментарів:

Дописати коментар