вівторок, 22 лютого 2022 р.

ПОДВИГ ГЕРОЇВ ПАМ'ЯТАТИМЕМО ЗАВЖДИ


       День Героїв Небесної Сотні - відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Вони віддали своє життя захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. 

     107 Героям Небесної Сотні  було посмертно присвоєно звання Героя України. Серед них є і наші земляки - Андрій Корчак та Юрій Дяковський. 

"Подвиг Героїв пам'ятатимемо завжди" - під такою назвою в читальному залі ЦБ ім.М.Шашкевича 21 лютого був проведений День пам'яті.

Ведуча  - Черепанин Надія.

Прозвучали вірші та пісні у виконанні працівників відділу обслуговування:


Берездецька Оксана                                           


 Шабан Ярина -  здобувачка освіти Стрийського коледжу ЛНУП.


Рибак Наталія.

Багрич Ірина.

Романчук Наталія.


Начальник управління культури, молоді, спорту та релігії Стрийської ОТГ Пукас Ірина наголосила на тому, що Стрийська громада завжди пам'ятатиме подвиг своїх земляків, які загинули за незалежність України.


Директор Стрийської МЦБС Цуцуп Галина подякувала організаторам заходу та всім присутнім за спільне вшанування Героїв Небесної Сотні.






На заході були продемонстровані: фільм, присвячений Герою України Андрію Корчаку - Дубик Галина та віртуальна виставка "Майдан у книгах" - Решетар Ірина

 




Немає коментарів:

Дописати коментар