пʼятницю, 20 жовтня 2023 р.

"ТІЛЬКИ НЕ СМІЙ СКЛАДАТИ СВОЇ КРИЛА" ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З ПОЕТЕСОЮ МАРІЄЮ ЗВІРИШИН"

Центральна бібліотека ім. М. Шашкевича Стрийської МЦБС. 18 жовтня презентувала свій творчий талант Марія Звіришин – поетеса, членкиня Спілки християнських письменників України, членкиня літературно-мистецького об’єднання «Хвилі Стрия», активна громадсько-політична діячка, волонтер, викладач Вищого професійного училища № 34 м. Стрий.

Патріотизм – це стиль життя поетеси. Тематика її поезій – тема мужності та звитяги українських воїнів, незламна сила духу народу та віра в ПЕРЕМОГУ. Зачаровує інтимна та пейзажна лірика авторки. А філософські вірші про єднання з Богом, про сенс людського життя на землі, про материнську любов та жертовність спонукають до роздумів, вчать молоде покоління шанувати духовні цінності.
«Тільки не смій складати свої крила» - основне кредо творчості поетеси. Романтичні, життєствердні, правдиві, сумні, пронизливі - ще можна багато епітетів підібрати до віршів Марії Звіришин. Розповіді та манера спілкування авторки підкорили кожного, хто був присутнім на зустрічі. А пісенні номери від студентів ВПТУ № 34 та бібліотекаря Оксани Берездецької емоційно доповнили чудову літературну подію.
Комунікабельна, відверта, життєрадісна Марія Йосипівна повна творчих задумів та ідей, відкрита до нових зустрічей.












Немає коментарів:

Дописати коментар