середу, 15 листопада 2023 р.

ЛІТЕРАТУРНА ЗУСТРІЧ З ПИСЬМЕННИКАМИ ОКСАНОЮ КАРНАГОЮ ТА МИКОЛОЮ СИСКО


Літературна зустріч з письменниками Оксаною Карнагою та Миколою Сиско зібрала поціновувачів українського слова. Письменників представила завідувачка відділу обслуговування Надія Черепанин. Оксана Карнага - письменниця, активна громадська діячка, волонтерка, членкиня Асоціації письменників України, членкиня християнської національної спілки письменників України та Союзу Українок, авторка понад 20 збірок різної тематики та жанру. У творчому доробку Оксани Карнаги поряд з поезією про кохання, Бога, війну, рідний край є гумористичні твори, у яких висміяно різні життєві ситуації та події. Серед творів авторки: «Його ім’я «Так» і «Амінь», «Лабіринти долі», «Коли плачуть осінні дощі», «Сповідь вічної мерзлоти». Поетеса не тільки ознайомила присутніх зі своїми творами, а й багато розповідала про любов до життя, рідного краю, до ближнього, чимало історій, які мають стати прикладом для наслідування, емоційно та щиро декламувала свої вірші.
Микола Сиско – письменник, автор романів «Піренейські історії», «Раби чужини: Гіркий смак апельсина», «Клон диктатора», який за літературний талант нагороджений всеукраїнськими та міжнародними відзнаками.
Під час зустрічі присутні змогли придбати збірки з автографами та теплими словами від авторів, робили фото на пам'ять та дякували письменникам за отримані емоції. Всі кошти від проданих книг підуть на потреби ЗСУ.

Немає коментарів:

Дописати коментар