пʼятницю, 22 березня 2024 р.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ СВІТЛАНИ ТАЛАН "ЇЇ ВИШИВАНЕ ЖИТТЯ"

 

Зворушлива і тепла авторська зустріч із Золотою письменницею України Світланою Талан відбулась у Центральній бібліотеці ім. М. Шашкевича Стрийської МЦБС
Світлана Талан – одна з найвідоміших сучасних українських авторок, що пише у жанрі «реальні історії». Авторка входить в трійку найпопулярніших письменниць за версією журналу «Фокус» та має звання «Золотого письменника України». Нагороджена багатьма престижними відзнаками за творчу діяльність. Письменниця займає активну громадську позицію, проводить літературні зустрічі в багатьох містах України.
Літературний захід розпочався з перегляду буктрейлеру на роман «Коли ти поруч», який створили бібліотечні працівники, що увійшов у п’ятірку переможців на конкурсі буктрейлерів «Читаємо з Клубом Сімейного Дозвілля» (2014 р.). Роман був проданий накладом більше ніж 80 тис. примірників, за який авторка отримала престижну літературну нагороду «Коронація слова».
Щиро і відверто Світлана Талан відповідала на питання присутніх про творчість та життя, про плани на майбутнє, ділилась зворушливими спогадами. Анонсувала написання нової книги про нашого земляка Тараса Бруса, який загинув під час виходу із Іловайського котла.
Сьогоднішній захід зібрав повну залу любителів українського слова. Всі охочі із задоволенням придбали улюблені книжки з автографом та теплими словами від авторки, робили фото на пам'ять та дякували письменниці за отримані емоції.
Директор Стрийської МЦБС Галина Цуцуп щиро подякувала письменниці за творчу зустріч та побажала натхнення, наснаги, здоров'я і найшвидшої ПЕРЕМОГИ!
Щира подяка меценату Зеновію Карпінському та Фонду громад "РІДНЯ" за подаровані 20 примірників нової книги «ЇЇ вишиване життя» для бібліотек громади.
Модератором зустрічі був Богдан Сидорак, краєзнавець, член Благодійного фонду "Фонд громад "РІДНЯ", член спостережної ради Кредитна спілка "Вигода" та Надія Черепанин, завідуюча відділом обслуговування Центральна бібліотека ім. М. Шашкевича Стрийської МЦБС.

Немає коментарів:

Дописати коментар